maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus

Helou, meillä juhannus meni ihan hyvin, mitään erikoista ei tosin tehty. Perjantaina päivällä käytiin veneilemässä...minä, julius, mun ukkoni, isä ja pikku sisko, niiin ja tietyski uki!
Ilmaki oli niin ihana ja julius nautti olla veneen kyydissä.
Julius piti pelastus liiveja ihan huoletta mutta uki..... voi raukka, ku kotona koitin laittaa ukille omat liivit niin uki jähmettyi paikoilleen ja katteli vaan maahan, vissiin häpes vähä liivejänsä x)


Myöhemmin ku ilta tuli niin vietiin Julius sitte yö kylään ukon siskon luo, jossa julius viihtyy hyvin sillä siellä on myös juliuksen kaksi serkkua :)
Sieltä sitte minä, iskä ja mun mies suunnattiin käymään meillä ja vaihdettiin vaattteet ym. jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan MUN mersulla kohti vene rantaa aikeina lähteä uudestaan veneilemään MUTTA kas kummaa YLLÄTYS YLLÄTYS mersu leviää teboilille................................eikä käynnistyny lupas vaan... no, soitettiin sitte meidän yhdelle sukulaiselle ja se hinas meidät mun isän pihaan minne sitte mun mersedes jäiki.. ja käveltiin rantaan.
veneilly oli tosi rentouttavaa ja pysähdyttiin myös meidän tuttujen mökille ja oltiinki sielä sit koko loppu ilta...
Lauantaina sain puhuttua miekkosen ympäri ja se haki meille aamulla kotipizzasta ruokaa sillä välin ku mä käväsin suihkussa. :) ku oltiin syöty niin lähdettiinki jo hakemaan juliusta kotiin, pikku äijä oli ollu tosi nätisti ja kiltti, mutta heti ku mamma ja pappa tulee niin alkaa pikku herra temppuilla :D
Noh, sieltä sitte lähdettiin käväsemään pitkästä aikaa mun mumman luona johon napattiin sit ukiki mukaan, siellä nimittäin on hyvä paikka missä pystyy päästää vähä ukia vapaaks ja uimaan. :)


Sunnuntaina sain nukkua pitkään, sillä miekkonen nousi aamulla juliuksen kanssa. :) sitte ku meikäläinen pääsi sängystä ylös niin nappasin heti juliuksen kainaloon ja käytiin kylvyssä/ suihkussa. sitte sainki alkaa jo tekemään ruokaa ja melkein heti syömisen jälkeen sainki jo lähteä töitä kohti iltavuoroon...


ja nyt saan taas vähä laittaa kotia järjestyksen ja tehä ruuan ja sitte saanki lähteä ihanasti pyörällä töihin ! :D
JOten hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti